Avainlippu
WRCFIA
SuomeksiIn EnglishEn Français
FacebookTwitter
EtusivuKatsojatLiputKilpailijatMediaAsiakastilaisuudetTuloksetYmpäristöHistoriaYhteystiedot
 
Etusivu > Katsojat > Liput

Neste Oil Rallin liput 2012

Neste Oil Rallin sähköinen lippukauppa


Neste Oil Rallin sähköinen lippukauppa on nyt auki! Sähköinen lipunmyynti tarjoaa koko tapahtuman sisäänpääsyyn oikeuttavat Rallipassit ja Biker´s Passit, sekä myöhemmin keväällä myös upeasti uudistuneen Katsojaoppaan - kaikki kätevästi samasta paikasta.

Rallipasseja ja Biker´s Passien myynti alkaa heinäkuun alussa virallisilla Neste Oil -ralliasemilla ja Jyväskylässä, Neste Oil Rallin virallisessa lippupisteessä, HQ Hotelli Alexandrassa. Hotelli Alexandra tulee myymään passien ohella lippuja Paviljongin kilpailukeskukseen, sekä Jokimaan että Killerin Supererikoiskokeille. Passeja myyvien ralliasemien lista julkaistaan kesäkuussa Neste Oil Rallin kotisivujen Liput-osiossa.

Lahden sataman Ralli-Infosta on mahdollisuus hankkia tapahtuma-aikaan Rallipassien ja Biker´s Passien ohella Jokimaan Supererikoiskoelippuja.

Erikoiskoelippuja voi ostaa tapahtuman aikana maastossa erikoiskokeilla. Killerin ja Jokimaan Supererikoiskokeille sekä Paviljongin kilpailukeskukseen lippuja tulee myymään huhtikuun lopusta alkaen myös Lippupalvelu. Alle 12-vuotiaat rallifanit pääsevät vanhempien seurassa kaikkiin tapahtumiin maksutta.

Lippujen hinnat

Rallipassi60 e
Biker´s Pass70 e
Aika-ajot, Ruuhimäki10 e
Erikoiskoelippu17 e
Erikoiskoelippu
(kahteen kertaan ajettava)
25 e
Jokimaan Supererikoiskoelippu, Lahti20 e
Killerin Supererikoiskoelippu, Jyväskylä20 e
Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuslippu7 e
Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskusranneke10 e

Rallipassi

Rallipassilla koet koko Neste Oil Rallin - jännittäviltä erikoiskokeilta aina viihdyttäviin oheistapahtumiin! Passi oikeuttaa pääsyyn kaikille erikoiskokeille, mukaan lukien Jokimaan Supererikoiskoe (to) ja Killerin Supererikoiskoe (pe). Passilla pääset seuraaman myös MM-tason huoltotohinaa ja oheistapahtumia Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksessa ja huoltoparkissa.

Rallipassi on voimassa keskiviikosta lauantaihin (1.-4.8.2012), sisältäen virallisten kilpailupäivien tapahtumien ohella keskiviikon aika-ajot (klo 19.30, Ruuhimäki) ja lähtönumeron valinta-tapahtuman (klo 21.30) sekä lauantai-illan palkintojenjakoseremonian Jyväskylän Paviljongilla (klo 21.00). Rallipassin hinta on 60 euroa.

Biker´s Pass

Moottoripyöräilijöille tarkoitettu Biker´s Pass on joka motoristin ykköshankinta! Biker´s Passilla saat kaikkien Rallipassin etujen ohella pysäköintitarran, joka oikeuttaa ilmaiseen moottoripyöräpysäköintiin erikseen määritellyillä P-alueilla sekä Paviljongin huoltoalueen ja Lahden sataman läheisyydessä. Pysäköintialueet julkaistaan heinäkuussa ilmestyvässä, Neste Oil Rallin virallisessa Katsojaoppaassa.

Biker´s Pass on voimassa keskiviikosta lauantaihin (1.-4.8.2012), sisältäen virallisten kilpailupäivien tapahtumien ohella keskiviikon aika-ajot (klo 19.30, Ruuhimäki) ja lähtönumeron valintatapahtuman (klo 21.30) sekä lauantai-illan palkintojenjakoseremonian Jyväskylän Paviljongilla (klo 21.00). Biker´s Passin hinta on 70 euroa.

Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskus

Paviljongin kilpailukeskuksessa ja huoltoparkissa tapahtuu koko kisan ajan. Tarjolla on kolme päivää riehakasta rallikuhinaa virallisten kisapäivien puitteissa, sekä ennakkoilta lähtönumeron valinta-tapahtuman puitteissa. Lauantai-illan Paviljongilla kruunaa huikea palkintojenjakoseremonia.

Paviljongin kilpailukeskuksen ja huoltoparkin rallihumuun pääset vain 10 euroa maksavalla Paviljonki-rannekkeella, joka on voimassa keskiviikosta lauantaihin (1.-4.8.2012), sisältäen virallisten kilpailupäivien tapahtumien ohella keskiviikon lähtönumeron valintatapahtuman (klo 21.30) sekä päätösillan palkintojenjakoseremonian (klo 21.00) .

Kertakäyntiin oikeuttava lippu Paviljongin kilpailukeskukseen ja huoltoalueelle maksaa 7 euroa. Sekä rannekkeet että kertaliput ovat myynnissä tapahtuman aikana Paviljongin lipunmyyntipisteissä sekä HQ Hotelli Alexandrassa.

Rally Show, Lahden satama

Pääsy Lahden sataman yleisötapahtumaan (to 2.8. klo 16.00) on ilmainen. Rally Show kerää WRC-autot ja tähtikuljettajat yleisön eteen komeissa Vesijärven maisemissa. Kuljettajaesittelyiden ja -haastatteluiden lisäksi luvassa on viihdyttävää oheisohjelmaa.

Aika-ajot, Ruuhimäki

Neste Oil Ralli starttaa ennen virallisia kisapäiviään keskiviikko-illan aika-ajoilla Ruuhimäessä (klo 19.30). Aika-ajojen sisäänpääsymaksu on 10 euroa. Lippuja myydään maastossa aika-ajojen yhteydessä.